Επικοινωνία Τηλ: (+30) 2661044383
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 911

Σχολή Ιστιοπλοΐας Κέρκυρα

Σχολές Ιστιοπλοΐας Ανοιχτής Θαλάσσης

anoixtis thalassis

Έναρξη Μαθημάτων 18/10/2020

  • Νέος κύκλος μαθημάτων Ιστιοπλοΐας ανοιχτής θαλάσσης
  • Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Κέρκυρας
  • Εγγραφές και πληροφορίες 26610 44383  6932151082

 

Ο Όμιλος μας λειτούργησε για πρώτη φορά Σχολή ιστιοπλοΐας Ανοικτής Θάλασσας τον Μάρτιο του 1976. Μέχρι σήμερα έχει λειτουργήσει 63 Σχολές. Επίσης έχει λειτουργήσει μια σχολή κυβερνητών (για όσους είχαν 2000 μίλια εν πλω ), καθώς και 2 σχολές αγωνιστικής ιστιοπλοΐας.

Η εκπαίδευση διαρκεί περίπου 2 ½ μήνες και οι μαθητές υποχρεούνται στην παρακολούθηση των θεωρητικών μαθημάτων κάθε Δευτέρα και Τετάρτη ώρα 20.00-22.00 , καθώς και 2 πρακτικών μαθημάτων εβδομαδιαίως (από Δευτέρα-Παρασκευή) ώρα 15.30-18.00 σε ημέρες της επιλογής τους.
Μαθητές της σχολής μπορεί να είναι ενήλικες, υγιείς για την άθληση, γνωρίζοντας μπάνιο. Οποιαδήποτε πρόβλημα υγείας πρέπει να αναφερθεί στον όμιλο.


Για την εγγραφή τους οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να προσκομίσουν στην γραμματεία 2 φωτογραφίες ταυτότητας, ιατρική βεβαίωση από παθολόγο , φωτοτυπία της ταυτότητάς τους και την αίτηση εγγραφής συμπληρωμένη.

Οι σχολές του Ομίλου μας διεξάγονται κάθε χρόνο τον Οκτώβριο έως Δεκέμβριο και τον Ιανουάριο-Απρίλιο. Στο τέλος κάθε σχολής οι μαθητές εξετάζονται στα πρακτικά και στα θεωρητικά, ενώ πηγαίνουν και ένα 2ήμερο εκπαιδευτικό ταξίδι.
Οι εκπαιδευτικοί και οι σπουδαστές έχουν ειδικές προνομιακές τιμές για την παρακολούθηση της σχολής μας.

Τους καλοκαιρινούς μήνες ο Όμιλος μας διοργανώνει σχολή Ανοικτής Θάλασσας εβδομαδιαία εν πλω. Οι μαθητές για μια εβδομάδα ταξιδεύουν στο Ιόνιο μαζί με τον εκπαιδευτή και στο τέλος της σχολής δίνουν γραπτές εξετάσεις.

 

Αίτηση Εγγραφής στις Σ.Ι.Α.Θ.


  • captcha
    Powered by BreezingForms