Επικοινωνία Τηλ: (+30) 2661044383
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 911

Ιστοπλοϊκός Όμιλος Κερκύρας

Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Κέρκυρας

limaniΟ Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Κέρκυρας ιδρύθηκε το 1977 σαν παράρτημα του ΠΟΙΑΘ Αθηνών. Στην πορεία του χρόνου ιδρύθηκε και ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Κερκύρας (ΙΟΚ). Και οι δύο όμιλοι λειτουργούν αρμονικά, οι ίδιοι άνθρωποι, ίδιο Διοικητικό Συμβούλιο, ίδια μέλη.Στην μακρόχρονη πορεία του λειτούργησε πολλές σχολές ιστιοπλοΐας Ανοιχτής Θάλασσας για αρχάριους, μεταδίδοντας την αγάπη για το άθλημα σε περισσότερους από 1200 νέους και νέες του νησιού μας.
Διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία το 1984 το παγκόσμιο πρωτάθλημα Ιστιοπλοΐας ΜΙΣΟΥ ΤΟΝΟΥ (ΜΙΝΙΤΟΝ) και 2 φορές το πρωτάθλημα Ανατολικής Μεσογείου.
Το γνωστό Ράλι Ιονίου ( ΔΙΕΘΝΗΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΙΟΝΙΟΥ) είναι άλλος ένας μεγάλος αγώνας που διοργανώνει κάθε χρόνο εκ περιτροπής με τον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Πατρών και την βοήθεια των ομίλων του Ιονίου.
Συμμετέχει και συνδιοργανώνει στον αγώνα COPA MAGNA GRECIA από την δεκαετία του '80 αναπτύσσοντας φιλικές σχέσεις με τους γείτονες Ιταλούς και ειδικότερα με τις Ελληνόφωνες περιοχές του Salento της Νοτίου Ιταλίας και ο αγώνας ονομάζεται ΚΥΠΕΛΛΟ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.
Από τις επαφές των ιστιοπλόων τότε, ξεκίνησε ο μεγάλος αγώνας BRINDISI-ΚΕΡΚΥΡΑ ο οποίος συνδιοργανώνεται μαζί με την LEGA NAVALE ITALIANA του Μπρίντιζι και τα τελευταία χρόνια με τον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο του Brindisi για 29 συνεχή χρόνια. Στην περσινή διοργάνωση οι συμμετοχές των σκαφών ξεπέρασαν τις 130. Η άρτια διοργάνωση και η μεγάλη συμμετοχή έφερε σαν αποτέλεσμα να συμπεριλάβει η Ιταλική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία τον αγώνα αυτό στους 4 μεγαλύτερους Διεθνείς αγώνες της Μεσογείου.
Κάθε χρόνο διοργανώνεται το πρωτάθλημα Βορείου Ιονίου Ανοικτής Θαλάσσης με περίπου 12 αγώνες και απόστασης 300 ν. μ.
Το 2006 ο Όμιλός μας συμμετείχε στο Μεσογειακό Πρωτάθλημα IMS σκαφών, στην Ιταλία.
Στις ανακαινισμένες του εγκαταστάσεις στο Μανδράκι- του Π. Φρουρίου δίνονται διαλέξεις , ομιλίες και προβολές ναυταθλητικού και πολιτιστικού περιεχομένου.
Από το 1999 ιδρύθηκε τμήμα Ιστιοπλοΐας Τριγώνου με ολυμπιακά αθλήματα για παιδιά ηλικίας από 6-12 ετών Ήδη οι νεαροί αθλητές των ΟΠΤΙΜΙΣΤ έχουν διακριθεί σε Αγώνες στην Ελλάδα και στην Ιταλία. Συμμετείχαν στο περιφερειακό πρωτάθλημα της Ν. Ιταλίας ,περιοχή Pulia, στους αγώνες των νήσων της Μεσογείου που είναι διεθνείς αγώνες.
Κάθε χρόνο λαμβάνουν μέρος σε διάφορους διασυλλογικούς αγώνες και στα περιφερειακά πρωταθλήματα και προπονούνται σε ασφαλή περιοχή στις νέες εγκαταστάσεις τους, στο εμπορικό κέντρο της πόλης.
Στο λιμάνι του, στο Μανδράκι μπορούν να φιλοξενούνται σκάφη, μελών και φίλων του Ομίλου. Στο λιμάνι υπάρχει παροχή ρεύματος, νερού καθώς και σύγχρονες εγκαταστάσεις για W.C. ντους, εστιατορίου- μπαρ , καθώς και γραμματείας για παροχή πληροφοριών.

IOK          ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ          POIATH

Π.Ο.Ι.Α.Θ. –ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΚΕΡΚΥΡΑΣ

ΜΑΝΔΡΑΚΙ    Π. ΦΡΟΥΡΙΟ

Τ.Θ.  75 49100 ΚΕΡΚΥΡΑ

ΤΗΛ. 26610-44383

FAX: 26610-25122

E-Mail   Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Αρ. Πρωτ : 31                                                                              Κέρκυρα  15.03.2023

 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

To Διοικητικό Συμβούλιο του Ι. Ο. Κέρκυρας καλεί τα τακτικά μέλη του Ομίλου, σε Γενική Συνέλευση την ΔΕΥΤΕΡΑ  27/03/2023 ώρα 10.00 πμ. στις εγκαταστάσεις του Ομίλου στο Μανδράκι του Π. Φρουρίου.

 

 

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

 

  1. ΕΓΚΡΙΣΗ ΝΕΩΝ ΜΕΛΩΝ

  2. ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΧΡΗΣΗΣ 1/1/2022-31/1/2022– ΕΓΚΡΙΣΗ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ

  3. ΕΚΘΕΣΗ ΕΞΕΛΕΓΚΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΧΡΗΣΗΣ 1/1/2022-31/12/2022- ΕΓΚΡΙΣΗ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ

  4. ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΧΡΗΣΗΣ 2023

  5.  ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

 

Σε περίπτωση μη επιτεύξεως απαρτίας η Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 29/03/2023 ώρα 18:00 άνευ άλλης ειδοποίησης στον ίδιο χώρο και με τα ίδια θέματα.

 

Σας υπενθυμίζουμε ότι: 

 Στη Γενική Συνέλευση δικαιούνται να παρίστανται τα Τακτικά Μέλη, με δικαίωμα ψήφου εφ’όσον έχουν τακτοποιημένες τις οικονομικές υποχρεώσεις τους προς τον Όμιλο, το εξάμηνο που προηγείται της Γ.Σ. καθώς και τα Επίτιμα Μέλη και τα Μέλη της  Γερουσίας σύμφωνα με το Καταστατικό

 

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                  Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΑΡΟΥΛΑΚΗΣ                                      ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΛΑΤΣΑΣ

 

IOK          ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ          POIATH

Π.Ο.Ι.Α.Θ. –ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΚΕΡΚΥΡΑΣ

ΜΑΝΔΡΑΚΙ    Π. ΦΡΟΥΡΙΟ

Τ.Θ.  75 49100 ΚΕΡΚΥΡΑ

ΤΗΛ. 26610-44383

FAX: 26610-25122

E-Mail   Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Αρ. Πρωτ : 92                                                                              Κέρκυρα 22.06.2022

 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΕΚΤΑΚΤΗ  ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ


To Διοικητικό Συμβούλιο του Ι. Ο. Κέρκυρας καλεί τα τακτικά μέλη του Ομίλου, σε Έκτακτη Συνέλευση το Σάββατο  23/07/2022 ώρα 10.00 πμ. στις εγκαταστάσεις του Ομίλου στο Μανδράκι του Π. Φρουρίου.

 

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

 

1. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ-ΕΓΚΡΙΣΗ ΝΕΩΝ ΜΕΛΩΝ

 2. ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ 

 

Σε περίπτωση μη επιτεύξεως απαρτίας η Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 26/07/2022
ώρα 18:30 άνευ άλλης ειδοποίησης στον ίδιο χώρο και με τα ίδια θέματα.

 

Σας υπενθυμίζουμε ότι: 

Στη Γενική Συνέλευση δικαιούνται να παρίστανται τα Τακτικά Μέλη, με δικαίωμα ψήφου εφ’όσον έχουν τακτοποιημένες τις οικονομικές υποχρεώσεις τους προς τον Όμιλο, το εξάμηνο που προηγείται της Γ.Σ. καθώς και τα Επίτιμα Μέλη και τα Μέλη της  Γερουσίας σύμφωνα με το Καταστατικό

 

 

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

 

               Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                  Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

                                                                             

ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΑΡΟΥΛΑΚΗΣ                                         ΜΟΥΤΣΟΣ ΑΡΣΕΝΗΣ

 

miaforaΟ Όμιλός μας φροντίζει με διάφορες δράσεις να είναι κοντά στην τοπική κοινωνία, συνεισφέροντας στις προσπάθειες των νέων παιδιών της πόλης μας για δημιουργία και έκφραση. Από το 2014 με δική του ευθύνη και δαπάνη κατασκευάστηκε το θερμοκήπιο που κοσμεί την αυλή του 7ου Δημοτικού Σχολείου της Κέρκυρας, όπου τα παιδιά μαθαίνουν να καλλιεργούν και να φροντίζουν διάφορα φυτά, καλλωπιστικά και λαχανικά. Το 2015 είναι χορηγός της Μουσικοχορευτικής Θεατρικής παράστασης του 6ου Γυμνασίου Κέρκυρας και Μουσικού Σχολείου Κέρκυρας που θα δοθεί στο Δημοτικό Θέατρο Κέρκυρας τη Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου 2015 ώρα 20.00 με τίτλο:

«Μια βολά κι έναν καιρό ... και τσου παιδιώνες σας» Τα κείμενα της παράστασης είναι όλα έμμετρα στην Κερκυραϊκή διάλεκτο, Τα Κερκυραϊκά τραγούδια που θα ακουστούν καθώς και οι χοροί είναι όλα ενσωματωμένα στην υπόθεση του έργου. Πρωταγωνιστές-τραγουδιστές-χορευτές οι μαθητές 6ου Γυμνασίου Κέρκυρας και του Μουσικού Σχολείου Κέρκυρας    Οι υπεύθυνοι της παράστασης είναι οι: Σπύρος Ατσοπάρδης & Ευτυχία Βογιατζόγλου.

 

 

 

 

18/10/2015

Συνδιοργάνωση με την Α21 και την σχολή Fuego Art Dance της Εκδήλωσης ενάντια στο trafficking γυναικών.

a21

 

 

MAMMA MIA

Όλη η ομάδα που συμμετέχει στην παράσταση (Μουσικοί, ηθοποιοί, τραγουδιστές), αποτελείται από μαθητές σχολείων της Κέρκυρας ηλικίας από ΣΤ’ Δημοτικού (11 ετών), έως και Γ’ Λυκείου (18 ετών), και είναι η ίδια ομάδα με την προσθήκη νέων μελών, που ξεκίνησε προ τριετίας σαν θεατρική ομάδα του 6ου Γυμνασίου Κέρκυρας και Μουσικού Σχολείου Κέρκυρας, με την καθοδήγηση των καθηγητών τους, Σπύρου Ατσοπάρδη, καθηγητή μουσικής, υποδιευθυντή του 6ου Γυμνασίου και Ευτυχίας Βογιατζόγλου, καθηγήτριας μουσικής του Μουσικού Σχολείου.

mamma mia

 

 

ΜΑΖΙ ΧΟΡΕΥΟΝΤΑΣ 2018

Διοργάνωση: Πολιτιστικός Σύλλογος Πέλεκα και Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Κέρκυρας στις 30 ΙΟΥΝΙΟΥ 2018 ώρα 21:00.

Πάνω από 200 χορευτές από 10 διαφορετικές χορευτικές ομάδες αντάμωσαν στην Πλατεία του Πέλεκα και παρουσίασαν χορούς από Κέρκυρα, Θράκη,

Πόντο, Κρήτη, Μακεδονία και Κυκλάδες υπό τους ήχουςοργάνωνπου παίζονται αιώνεςτώρα στηνπατρίδα μας αλλά και σε πάρα πολλές χώρες στον κόσμο. Λύρες, γκάϊντες, νταούλια, φλογέρες και τσαμπούνες συνόδευσαν τους χορευτές.

Συμμετείχαν χορευτικές ομάδες από Άγιο Ματθαίο, Άνω Κορακιάνα, Βελονάδες, Βιταλάδες, Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Κέρκυρας, Λαοδάμα, Καστελλάνους Μέσης, Ένωση Μακεδόνων, Πέλεκα και Σιναράδες!

Μια όμορφη συνύπαρξη και συνεργασία 4 διδασκόντων ελληνικού παραδοσιακού χορού: Μαριλένα Κάντα-Νίκη Κένταρχου-Χρύσα Πουλιάση-Φεβρωνία Κοντού (Καθηγήτριες Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού με ειδικότητα στους Ελληνικούς Παραδοσιακούς Χορούς.)

Ο Πολυφωνικός Χορός Κυνοπιαστών ΓΕΙΤΟΝίΑ τραγούδησε τραγούδια της λαϊκής μουσικής παράδοσης της Κέρκυρας με συνοδεία τους εξαίρετους εκφραστές της Κερκυραϊκής μας μουσικής: Σωτήρης Ραφτόπουλος - βιολί, Θοδωρής Καρύδης-βιολί, Σπύρος Μερτύρης- κιθάρα, Νίκος Μερτύρης –κιθάρα, Σπύρος Σκορδίλης ακκορντεόν.

Μια παράσταση ελληνικής παράδοσης στην πιο σύγχρονη μορφή της που δίνει την σκυτάλη σε όλον τον κόσμο αφού ακολούθησει γλέντι με χορευτικό πρόγραμμα από όλη την Ελλάδα για όλο τον κόσμο.

Οι μουσικοί που πλαισίωσαν την εκδήλωση είναι:

Γιάννης Γευγελής - κρουστά , Θοδωρής Γκότσης- βιολί, Μάρκος Κατσιγιάννης- κρητική λύρα, Σπύρος Κόντης ακκορντεόν, Φεβρωνία Κοντού - τραγούδι, Κωνσταντίνος Παλαιολόγου - ποντιακή λύρα, Αντώνης Πάφιος - κλαρίνο, Κωνσταντίνος Πετρίδης - ούτι, λαούτο, τραγούδι, Χαρίτων Χαριτωνίδης - γκάιντα - τσαμπούνα - φλογέρα.

Καλλιτεχνική επιμέλεια: Φεβρωνία Κοντού

mazi xoreuontas

 

WE WILL ROCK YOU 2019

Όλη η ομάδα που συμμετέχει στην παράσταση (Μουσικοί, ηθοποιοί, τραγουδιστές), αποτελείται από μαθητές και φοιτητές της Κέρκυρας ηλικίας από 15 έως 25 ετών, και είναι η ίδια ομάδα με την προσθήκη νέων μελών, που ξεκίνησε προ πέντε ετών σαν θεατρική ομάδα του 6ου Γυμνασίου Κέρκυρας και Μουσικού Σχολείου Κέρκυρας, με την καθοδήγηση των καθηγητών τους, Σπύρου Ατσοπάρδη, καθηγητή μουσικής, υποδιευθυντή του 6ου Γυμνασίου και Ευτυχίας Βογιατζόγλου, καθηγήτριας μουσικής του Μουσικού Σχολείου.

rock

 

Πανελλήνιος Ταυτόχρονος Μητρικός Θηλασμός

 2017 και 2018 Ενίσχυση της Ομάδας Εθελοντών Υποστήριξης Μητρικού και Μητρότητας Κέρκυρας στην εκδήλωση Πανελλήνιος Ταυτόχρονος Μητρικός Θηλασμός.

thilasmos

18/10/2015


captcha
Powered by BreezingForms

ΟΝΟΜΑ            

ΕΠΩΝΥΜΟ       

ΘΕΣΗ

ΙΩΑΝΝΗΣ

ΜΑΡΟΥΛΑΚΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΑΡΣΕΝΗΣ

ΜΟΥΤΣΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΕΦΟΡΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΛΑΤΣΑΣ ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΚΑΡΤΕΡΗΣ ΤΑΜΙΑΣ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΑΝΘΗΣ ΕΦΟΡΟΣ ΑΓΩΝΩΝ

ΑΛΕΚΟΣ

ΚΑΣΤΑΜΟΝΙΤΗΣ ΕΦΟΡΟΣ ΛΙΜΕΝΟΣ & ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ

ΙΩΑΝΝΗΣ

ΜΑΡΟΥΛΑΚΗΣ ΕΦΟΡΟΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑΣ ΤΡΙΓΩΝΟΥ

ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ

ΣΟΥΛΔΑΤΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΥΛΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ

ΘΩΜΑΣ

ΠΙΕΡΡΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΦΟΥΣΚΩΤΩΝ & ΒΟΗΘΟΣ ΑΓΩΝΩΝ

Συνεργάτες Διοικητικού Συμβουλίου

 

ΟΝΟΜΑ            

ΕΠΩΝΥΜΟ       

ΘΕΣΗ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΠΑΛΟΥΚΟΣ ΕΦΟΡΟΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑΣ ΤΡΙΓΩΝΟΥ